Thursday, December 31, 2009

diari 2009

apa yang menarik sepanjang tahun ini???semua sama seperti tahun2 yang lepas..sebab saya masih lagi clinical student,so hari2 yang dilalui hampir sama setiap hari..full of stress + kena marah2 dengan nurse/resident/specialis + etc....tapi walaupun membosankan,tetap diwarnai dengan hari2 yang ceria bersama family,naqib dan kawan2 tercinta!!,
1. mek,ayah n aqim datang holiday kat sini selama seminggu
2. my dear naqib datang sini (banyak kali!!) untuk spend masa dengan saya + masa bday saya pon dia datang!!^^
3. holiday dengan group saya kat danau toba (3 hari,2 malam)
4. jalan2 ke hillpark,main2 kat situ dengan housemates
5. dapat balik raya selama seminggu!
6. ........

so,ape azam tahun baru + wish list utk tahun 2010???ni list yang terlintas kat kepala buat masa sekarang :
1. nak jadi MORE BETTER person...anak yang baik,adik yang baik,auntie yang baik,girlfren yang baik,kawan yang baik....n muslim yang baik of cos!!
2. nak beli blackberry!!^^
3. nak pegi holiday kat singapore, bali and jogja!!if ade duit lebih nak pegi korea kot..
4. nak beli kereta sendiri..(kalau dah keje!hahaha)
5. nak pergi buat attachment kat mane2 hospital (kalau rajin)
6. nak kena catch up balik semua yang dah belajar(rajinnye saya!!hehe)

itu je kot setakat nih,..heheh..HAPPY NEW YEAR!!!




eh,tertinggal..ada lagi satu..nak konvo bulan april 2010..heheheh....

5 comments:

The Adlin said...

sham, bila grad?

enjoy your life to the fullest before start kerja ok?=p

ciksu said...

ainal,grad on april nnt..xdpt kejar yg january ni..so,i will live my life to the fullest!!hehehe

ciksu said...

ainal,grad on april nnt..xdpt kejar yg january ni..so,i will live my life to the fullest!!hehehe

H A N I said...

sonoknyer 2009 sham =) smoga 2010 lebih ceria =)

ciksu said...

heheh...i hope so!!cant wait for more adventure!!heheheh

Related Posts with Thumbnails