Monday, December 14, 2009

i hate monday!!

sy benci hari isnin,,,hari isnin merupakan hari yg plg mls utk dimulakan..tau je la kan..sabtu n ahad dah bermalas2 kat rmh..pastu dah nk kna start blk dgn rutin spt biasa,,lepas tu plak hari ni start bertugas di ICU..byk la nk kne buat...tp nak buat cane kan..resident suruh buat mcm2..sabo je la..kul 3 lak kne g rehearsal kat kampus sbb esok ade majlis perlantikan anaesthesiologist yg baru...kul 6 lebih br leh blk..smpi je umah,takde letrik plak..mmg la very bad monday!!haisshhhh...3jam plak tu!!abis la busuk ikan kat dlm peti ais tu nnt!!
hurmmmmm...nk wat cane kan...isnin tetap akan muncul setiap minggu!takde sape bleh elak kan???hehehe...

ermmm...dah dekat 2 mngu saya lupe nk update blog ni,..hahah...sy pon dah lupe sekejap yg sy mempunyai diari di alam maya...maklum la,org br,....^^

bgn je dr tdo ptg td ade sms dr kakak sy.."smlm kan angoh bw bdk2 ni g mkn mcd n dpt toys..pastu pg td bgn tdo je aqim nangis cr toys dia xjmp,.ko tau x dia simpan katne?cb teka"..sy pon dengan bodo2 pon jwb la.."dlm beg dia"..dan kakak sy ni plak xreply2 msg tuh...sy tau sgt nih...mst dia dah smpi umah..pastu hp dia kat dlm blk n dia xdgr bunyi msg...sy try call byk kali pon dia xjwb..sah dia dah smpai umah..sama ada kat dpn tv ato kat dapor..ermmm...aisshhhhh..kakak aku sorg nih...;p
akhirnya sy pon call la hp mak sy yg semestinya akan sume org dgr ringtone tu sbb mak sy xletak hp dia dlm blk..hehehe...pastu nk tau kat mane si aqim ni letak toy dia tu???mak sy btau yg aqim br teringat yg dia letak dlm peti ais..hahaha...apekejadah la ank sedare sy sorg nih...leh plak letak toy dlm peti ais???

hahahahaha...ni la aqim yg sy syg sgt!!!

3 comments:

muhammad said...

ape kejadah la aqim simpan dalam prti ais tu??ape daaaa...hahahah..xsenonoh btol la.huhuh

ciksu said...

tu la psl...pastu mst kakak yg kene tuduh sorok aqim pny toys..hahahah

Anonymous said...

hehehe..org xde boipren watpe hp bwk keluar..bia jela duduk dlm beg dlm bilik tukan..hahahaha.. lenkali tepon je mek..dok depan pon leh dgr bunyik enpon mek kat dapur... eisshhh anak sapa la tu p simpan toys avatar dia dlm peti es kan..ikut mak sedara dia yg mengong kot..

Related Posts with Thumbnails