Friday, January 1, 2010

1 january 2010


masa tengah malas-malas kat atas katil dalam pukul 11.00 pagi tadi, saya dapat call dari kawan bahawa ada case kat hospital....adoiiiiii...kena pegi la ni,,tapi malas laaa...huuhu..mesti takkan autopsi hari ni..mesti periksa luar je nanti..ermmm..tapi,sisi baik dari saya memujuk untuk pegi juga..hokay..saya kena pergi jugak!bagus!saya berjaya melawan sifat malas yang dah berakar umbi dalam tubuh saya...good job!so dengan penuh semangat saya melangkahkan kaki ke toilet untuk mandi..busshhhh...bushhhh....kecebur..kecebur...segarnye badan ni after dah mandi...hehehe..then masa tengah bersiap dapat lagi sms dari kawan ni...ishhh..sabau la..bukannya saya taknak pegi..cubit kang!!dan setelah memasukkan barang-barang keperluan kedalam beg sekolah,saya pon pegi laa...
..................................................
ermmm,,,...after dah setel semuanya,saya pon nak balik la kan..tapi perot dah berkeroncong..yes..saya lapar..saya kena makan..hurmmmm...then saya melangkahkan kaki ni untuk ke ward dimana kawan saya sedang bertugas..mau ajak dia lunch tugede..dia suh tunggu jap..nak layan korean movie kat laptop..sabau je la den...tapi tak lame lepas tu,kawan-kawan yang lain ajak pegi makan!yes!padan muke ko farah!hahaha..macam la tak boleh tengok cite tu nanti-nanti..heheheh...kitorang pegi plaza medan fair..dorang ni cabut jap...hahahaha...kejap tak kejap sangat la..lama gak kami di situ..siap saya menshoppingkan diri lagi..ni yang bahaya kalo dalam purse ade duit..pantang betol!!tapi nak buat cane...perangai sejak azali lagi..hahahah..saya berjaya membeli sebuah beg dan sebuah purse yang berwarna kelabu..jenama biasa-biasa je..sebab saya bukan seorang yang pandang jenama,asalkan bagus dan cantik dan sesuai kemahuan saya,saya pasti akan beli tanpa ragu-ragu!!betul tak kawan-kawan??hehehe....
ni dia beg dan purse yang saya beli...



dan selepas tokey kedai itu berjaya mencuri duit kami..kami meneruskan langkah ini ke matahari..kat matahari ni mule-mule kami cuci mata dengan melihat bra dan lingerie yang sexy-sexy..teringin nak beli,tapi masing-masing masih bujang so pendamkan je la kan..ok..memang gatal..hahaha..tapi takpe,nanti dah tau nak beli yang mane..gatal lagi...hahahahaha

after that kami terus ke bahagian make-up..kami ke revlon..try test lipstik..sorang member ni mencabar kami untuk pakai lipstik yang dia pilih,yang mana warna lipstik tersebut menarik perhatian ramai sebab cam tak seswai dengan kami..hahahah...saya telah diberi lipstik yang berwarna cam budak gothic.,tapi saya tak pakai  pekat sangat la kansss....warna purple camtu..aisehhhhhmennnn....kami bertiga tidak boleh lap lipstik tu sampai la ke tempat kami nak karaoke(kononnye)..hahahaha...gila kan??..memang bodoh..tapi best jugak!!so kelakar..kakak revlon tu macam marah je sebab kitorang dok main-main kat situ...dia asik tanye..jadi tak nak beli lipstik tu..tapi yang kawan sorang nih ckp tak jadi..hahahah..tapi kawan yang sorang ni cam tak sedap hati,dia beli mascara..saya tak beli pape pon..tapi bibir saya dah jadi warna purple..memalukan..tapi mampus la..nasib baik takde orang yang kami kenal..then kitorang jumpe balik dengan kawan yang lain sebab kitorang malas nak ikut dorang cari gadjet..hehe..dorang gelak tak benti-benti..seyes..semua orang pandang kami..masa tengah jalan pon,ramai yang pandang,,tapi buat pandai je la kan...ahahahah..tapi gambar bawah ni tak jelas sangat..almaklum,henpon murah je pon...tapi,,memang keje gilosss!!hehehehe



2 comments:

H A N I said...

hahaha..mmg gila2 remaja :D xper, buat bodo jer klu saper2 pandang..sweet moment, bkn slalu kan sham..enjoy till d fullest =)

ciksu said...

hehehe..tu la psl kan..mmg giler..heheh..tp have fun sgt2!!

Related Posts with Thumbnails