Friday, March 5, 2010

pak pak gebung gebung gebung...pak pak.....

isk..isk..isk..ramai pulak orang nak kawen hujung minggu nih...yang ko nak sedey ni nape shamsuria??hahaha...sedey la sebab cek belom dapat kawen lagi..besfren siap dah ade anak umo 3 tahun...kite ni dok camni jugak..huhu..sabar je la ye...tak boleh sedey-sedey k...kena keje,kumpul duit so bleh la buat majlis grand grand kan encek naqib???hehehe..sayang kamu...i ingat plan kite...tapi jangan mungkir janji tau?!!!

jap..jap...besok and lusa ade berapa majlis nak kena attend mih eh...esok ayah kate ade 3 majlis kat kuala kubu bharu yang perlu dia pegi..kang kalo tak pegi,time i punye turn dorang balas dendam plak kansss...ahaksss..hehehehe..berangan lagi..oke....=)

pastu nak terus cabut pegi ipoh untuk wedding kawan kakak plak...yeye!bleh jumpe haiqal!rindu kat haikal yang suke menyepak..kepala orang pon dia ingat bola!!hahaha..anak sedare aku sorang ni memang lasak giler....tapi aku sayang dia cam sayang kat anak-anak sedara i yang berbelas-belas orang tu..dah lupe berapa orang...malas nak kire...hehehhe

dan esok gak ade 3 majlis kat medan,indonesia yang saya perlu datang tapi sorry la teman-teman, gua ngak bisa datang ke majlis kalian..to ika & eja, filsi and fau, wishh u happy newly wed..smoge berbahagia sampai ke anak cucu...nak tulih gak kat sini walaupon aku tau korang takkan bace blog nih..hehe..nanti kat fesbuk pon i wish gak ler...hehehe

2 comments:

muhammad said...

mungkir janji nape csu?hahha

ciksu said...

buat2 tak phm lak...plg lame setahun kan??heheh

Related Posts with Thumbnails