Tuesday, March 16, 2010

dah sampai masenye....

malam ni malam terakhir kat kelantan..balik 5 hari je..dah 3 malam tido kat bachok,so arini tidur kat pasir mas pulak..rumah uncle..best btol makan masakan kampung tadi..hihi..especially ulam-ulam dan budu..ade mangga muda plak tu..best btol!!banyak saya makan tau..pewot boncit dah nih!!hehehe

petang tadi baru dapat pegi shopping kat kota baru..tu pon sebab besok dah nak balik..kalo tak,memang tiap-tiap hari kot pegi bershopping n berjalan-jalan tanpa henti...hihih..tapi nak buat cane kan..tiba-tiba petang sabtu tu dapat berita yang nenek sebelah mak meninggal dunia.kitorang sekeluaga memaang dah kat kota baru masa tu..pegi jumpa kawan ayah kat hotel penginapan dorang...pastu masa my parent tengah borak-borak, sepupu saya call untuk inform yang nenek dah takde...innalillah...saya terkejut gak masa tu..sebab nenek takde sakit pape pon...hurmmm..dah sampai mase kan..dats why duduk kat rumah paklong je..sebab tiap-tiap hari ade kenduri arwah...sabar je la kan...semoga nenek ditempatkan dikalangan orang yang beriman..amin..

2 comments:

H A N I said...

setiap manusia pasti akan mati..smoga roh nenek sham dicucuri rahmat..amin~

ciksu said...

amin....tq hani

Related Posts with Thumbnails