Tuesday, February 23, 2010

alahai alia....

ermmm...semalam after member-member indon dah masuk boarding hall kat subang airport,kakcik amik saya..kami pegi amik angah kat ofis dia untuk lunch same-same..setelah sekian lame,kitorang cam reunion untuk lunch bertiga..heheheh...ntah bile kami bertiga kali terakhir lunch same..kat rumah mek tu lain cite la kan..hihi..then,kut kakcik pegi ukm...dok la kat lab dia sampai dah tersengguk-sengguk,,..ngantuk gile babeng,,..huhu...tunggu je la kakak saya tu setelkan keje dia dulu...pastu..kakcik anta saya kat ofis angah kat taman danau desa..masa tuh dah kul 4...saya pon online la kat situ kan...pukul 6 lebih baru la kami bertolak balik ke kkb..hurmmm....hujan lebat yang amat..angah takmo ikut rawang...dia ikut sungai tua..dah la dia bawa laju..sib baik takde pape...alhamdulillah...angah,tolong jangan bawa laju-laju,ingat kat anak-anak ko tu...

sampai je kat rumah,saya borak-borak dulu dengan mek..masuk je bilik saya ternampak sesuatu..spongebob saya telah diconteng pakai marker!!!oh tidakkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!angah tanya aqim,sape yang buat..aqim cakap "kakak yang tulis"..aduh...nak marah pon tak sampai hati..dengan dia dah tido...tapi sedih gak la..tu encik boifren yang kasi..huhu...nak tau dia conteng ape??dia tulih "siti"..tu nama yang dia bagi untuk spongebob..hahahhahaha...cam takde nama lain je alia nih..=D
actually ade dua lagi patung yang dia conteng...dia bagi nama "mimi" dan "sandy"..tapi ejaan sandy tak nampak sangat..saya rasa dia mesti susah nak tulih sebab bulu patung tu panjang kot..

 
siti a.k.a spongebob
  
ni la mimi..hahaha
  
ni sandy..dah abes ink kot??
nasib baik "bulat" ni tak dapat name baru..kalau tak,memang saya mengamuk!!

alahai alia....nasib baik ko anak sedare ciksu..hurmmm.....angah,mintak spongebob yang baru!tak kire!

3 comments:

H A N I said...

ngaaa??? sayangnyer patung2 tu kna conteng..huhu =( nk wat camner, budak2..sabor jer la..huhuh

ciksu said...

tu la hani...sedih gak..huhuhu..nak marah tp xsmpi ati...dah la encek bf yg kasi spongebob tu..huhuhu

Anonymous said...

hehe..sori la dik oii..angoh xde kena mngena ha dlm ini crita.. apapun ampunilah dan kasihanilah alia diksu..sian dia kan...:( naqib..bg diksu lg 1 spongebob yg baru...

-angoh-

Related Posts with Thumbnails