Saturday, April 3, 2010

interview????

lamenye i tak membebel kat blog nih..dah lebih 2 minggu kan..
agak busy la..lastweek seminggu pegi medan uruskan pasal konvo..
in three weeks time kene pegi lagi untuk konvo..
dulu rase macam lame sangat nak tunggu konvo kan..
ni tinggal brape minggu je lagi..heheh...cant wait..
interview untuk SPA tal dapat pegi lagi...
sebab my fren tak dapat lagi surat pernyataan dah habis study..
nak interview kena ade transkrip,tapi transkrip kuar after dah konvo..
tapi nasib baik boleh pakai surat pernyataan je kan..
thanx to puan zamzarina sebab melayan masalah kitorang ni yang asik menunda tarikh interview..
heheheh...memang baik puan ni..tapi lambat la plak nak tunggu interview kan..
nak interview,nak kene belajar gak kan...belajar??hahahah
dah lame i meninggalkan pekerjaan ituhhhh...
haisshhhhh...tak bley jadi..kene refresh balik semua..
tapi interview spa dia tanye ape lagi eh???uwaaaa

nebes niiiii...help....

3 comments:

H A N I said...

huuuu..sham da nk konvo..congrates dear!!! mesti xcited kan..anyway, gudlux gak nk interbiu ek.. =)

The Adlin said...

easy...
remember,we aren't job hunter..
just baca pasal orang2 dlm kkm sket...
then,dengue n H1N1 are on the rise,baca la sket2...
nothing to worry...jgn buang masa stay up baca benda2 ni...

ciksu said...

@hani : tq dear..excited la!!dah lame sgt tngu tau!!

@ainal : thanx for da advice ainal..really appreciate it..tp nervous gak..sbb sham ni time viva slalu tergagap2..darah gemuruh..hopefully ok la nnt..;p

Related Posts with Thumbnails