Sunday, May 30, 2010

lenguh body i!

semalam cek ikut rombongan cik kiah ke KL..ehehehe
tak ah...semalam ikut rombongan hantar kakak ke rumah mertua dia kat felda jengka 2,pahang..
jauh giler nak masuk ke dalam..kalo la abg ipar tak tunggu kat simpang sebelum masuk felda tu,mesti kitorang sume dah sesat tak jumpe cari rumah..even mase nak balik pon ade orang assist sampai ke luar..heheheh

alhamdulillah,sumenye berjalan lancar...makanan yang dihidangkan pon sangat la sedap!!
daging kicap + ayam goreng berempah + kerabu mangga + kari terong bulat + sambal belacan n ulam..
paling cek sukaaaaaa sangat : kerabu mangga +sambal belacan + pucuk ubi!!!
dah lame gile tak makan pucuk ubi!!MEMANG MABELESSSSS wa cakap luuuuu...hihihi
tak cukup dalam pinggan makan cek suh anak sedare amikkan dalm pinggan lain,just for ulam + sambal belacan + kerabu mangga!!cek suka!cek suka!!nak amik sendiri malu la sangat kan..cover cover la sket..ngehehehe

pastu balik kkb kene naik avanza..terlambung-lambung laa...hahahah
mase datang naik estima kan..best la sket..kete mahal...heheh
aman damai je dalam kete tu..
mase nak balik melambung-lambung naik avanza..hahaha
sakit lenguh badan hakuuuuuu......hihihihihi

kakak i mesti la kene tinggal sane kan...on the way balik n mase kitorang kat rumah pon dia berkali-kali kol...hahahaha..tak tenang kot idup dia kat tempat baru..kesian....sabar ye angoh!!=))

 dalam estima,on the way nak g..ina nyebuksss...hehehe

 kat R&R mane ntah..benti minum n makan,
mase ni,make up masih kukuh di muke..eekekekee =D 
dan anis masih boleh gelak-gelak...

~with angoh,iqram dinzly n aliff aziz..hihhi~
oughhhh...panas gile siot..poluh-poluh muke i!!hihihi
cayaq habes make up makcik!!=DDD

ade manik-manik peloh di muke shayer....bergambar tetap kene kontrol..hehe~

dengan kakcik~senyuman kekenyangan..ekekeke

dengan kaknik~

hari tu jugak bday anak tiri angoh..ainun~

anis dah taknak senyum..hehe..panas..menitik-nitik peloh dia..sian...

dengan aqim..maybe dia rase terpinggir sebab ibu dia dah ade family baru..takpe,ciksu ade k aqim!!

dengan mek,on the way balik..ni benti jap kat genting sempah..


4 comments:

H A N S said...

org jauh abg ipar sham ek..xperla, blh tgk kwsan org kan..mluaskan pandangan..hehe

ciksu said...

haah..abg ipar sham 2 org tau org phg,...hehehe
jauh sgt hani..melambung2..blk umah sume landing..ekekekek

azishtm said...

Bingung sama bahasa malaysia
??@.§

insan lemah said...

Salam kenal dari saya
http://azishtm.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails