Saturday, May 8, 2010

happy mother's day!!

 ni gambar mase kat cameron..tahun bile ntah la...

 
 ni pic mase grad...my mum beside me!!=)) ~24 april 2010~

MEK,,
selamat hari ibu..
csu saaayaaanggg kat mek..
sayang sangat sangat!
tanpa mek,ciksu ni bukan sape sape kat dunia ni..
walaupon mek suke membebell,ciksu tetap dengar.
*walaupon kadang-kadang malas nak dengar..hihih*
tapi semua bebelan mek tu untuk kebaikan ciksu kan??
mak mane yang tak sayangkan anak ye tak??


p/s : tapi mek kurangkan la membebel ye??heheheh

tadi kite g celebrate mother's day..takde la celebrate meriah meriah ade belon-belon sume tu kanss..
apekejadah cam besday party..terkejut mak kite nanti..heheh..naik plak blood pressure dia..nasib baik la mek ni bukan jenis mak yang demand nak makan or celebrate kat tempat-tempat eksklusif..tapi one day i nak bawa gak celebrate kat hotel!!amin..
sebenarnye kitorang sambut hari ibu terawal la plak..tapi takut besok tak sempat je..
ade hal kan..nanti nyesal lak,rase bersalah bertubi-tubi kang.....
plan dengan angoh nak bawa mek g makan pizza hut..tapi mek taknak plak..
ye la,selera orang zaman dulu mane nak same dengan anak tekak orang muda zaman sekarang..
ahakkkksss...;p;p
mek nak makan nasi..so kitorang g makan kat seafood restaurant lah!!
not bad makanannye,,..tapi tang minum,hampeh...hanye air horlick angoh yang berase horlick..ye la,kang rase neskepe ade yang kene pelangkung plak..hihihih
kekenyangan la gue...burppppp...boncit dah nih haa...masalah btol la..

ni pic mase oath ceremony..love u mek!! ~21 april 2010~


without u,im nobody!!

1 comment:

H A N I said...

huuuu..bestnyer celebrate ngn mak sham ek..mesti mak sham hepy kan =)

Related Posts with Thumbnails