Monday, May 3, 2010

interview : done, konvo : done!!

yeehawwwww.....yeaayyyyyy....
alhamdulillah...akhirnye dah konvo gak..hehehe

mek dapat duk kat sebelah sebab result cemerlang

tapi still takleh nak keje gak sebab nak kena tunggu transkrip dan ijazah..
banyak betol prosedur untuk student yang bukan blaja kat local u...haissshhhh
sabar...sabar...dah 3 bulan memalaskan diri...adakah ilmu masih melekat dalam otak nih??
hehhehehe..harap-harap masih kekal dalam memori..(^^)

ni gambar masa penyampaian sijil angkat sumpah..

ermmmmm...interview pon da setel...nasib baik panel-panel tu agak ok n frendly..boleh plak dia tanye pasal pilihanraya..mase tu kan kuala kubu tengah hot pasal nak pilihanraya kecil..hehe
saya bukan amik tau sangat,,..last skali panel tu cakap dengan nada yang sangat elok, 
" u nak kerja dengan kerajaan.so u kena concern pasal ape yang berlaku dalam negara"

hambekkkk ko...hahahahah...

"ok, i will sir!"

tapi takpe..pasni my dear naqib kan ade..so bleh tanye pasal politik kat dia..dia memang amik berat pasal politik dan kerajaan..nak harapkan saye??hahahaha..jangan harap laa...i tak minat leeee...hihihihi

2 comments:

H A N I said...

weee...congrates sham!!! =)

ciksu said...

tq hani !!hehehe

Related Posts with Thumbnails